WERKWIJZE TROUWKAARTEN

1. OFFERTE AANVRAGEN
Onderaan mijn pagina (in de footer) kunnen jullie een offerte aanvragen. Vul hier jullie wensen en gegevens in en ik neem contact met jullie op. 

2. ONTWERPPROCES
Nadat de offerte is goedgekeurd ontvang ik graag alle tekst en eventueel een foto. Daarna stuur ik een planning door, zodat jullie weten wanneer jullie de eerste digitale proef ongeveer kunnen verwachten.

3. PROEFDRUK
Zodra jullie enthousiast zijn over het ontwerp en een akkoord hebben gegeven laat ik een proefdruk maken bij de drukker. Jullie ontvangen de kaart dan per post of kunnen ‘m in overleg ophalen. Controleer nog een keer goed of alle gegevens juist zijn. Willen jullie meerdere proefjes, dan zal dit doorberekend worden op de factuur (klein bedrag).

4. PRINT
Wanneer jullie keuze is gemaakt en jullie helemaal enthousiast zijn over de proefdruk, laat ik de kaarten (en eventuele extra’s) definitief drukken. De levertijd is dan ongeveer 3-5 werkdagen. 

5. VERZENDEN/OPHALEN
De kaarten worden als mooi pakketje verstuurd met DHL en jullie ontvangen een track en trace code zodat jullie het pakket kunnen volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen op afspraak.

6. FACTUURTJE
Na het verzenden/ophalen van de kaarten ontvangen jullie de factuur voor de betaling via de mail.


WERKWIJZE KAARTEN OP MAAT

1. CONTACT OPNEMEN
Mail, bel, app of vul het contactformulier op mijn website in. 

2. DATE INPLANNEN
We plannen een afspraak in het echie om al je wensen door te spreken. Of we plannen een belafspraak om zo tot een ideeën te komen (als je bijvoorbeeld niet in de buurt van Hardinxveld woont, maar wel een ontwerp op maat wilt).

3. PRIJSINDICATIE
Als je een offerte wenst, zal ik naar aanleiding van onze afspraak en je wensen een prijsindicatie opmaken.

4. ONTWERPPROCES
Als alles helder is en ik de definitieve teksten en eventuele foto’s heb ontvangen, stuur ik een planning door. Meestal maak ik meerdere digitale ontwerpen met verschillende lettertypes en kleurencombi’s. Hierna volgen dan nog een aantal correctierondes. Als er een keuze is gemaakt voor een digitale proef kant er een echte proefdruk worden gemaakt. Dit brengt ons alweer bij de volgende stappen.

PROEFDRUK – PRINT – VERZENDEN/OPHALEN – FACTUURTJE
De rest van het proces verloopt hetzelfde als bij kaarten uit de collectie. 

Bekijk mijn portfolio en/of collectie of ga naar  Instagram om inspiratie op te doen en mijn stijl(en) te proeven.

WERKWIJZE GEBOORTEKAARTJES

WERKWIJZE KAARTEN UIT MIJN COLLECTIE

1. OFFERTE AANVRAGEN
Onderaan mijn pagina (in de footer) kunnen jullie een offerte aanvragen. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en ik neem contact met jullie op. Wanneer jullie een offerte aanvragen maakt niet zoveel uit, maar doe het wel op tijd (rond 32 weken zwangerschap – voor kaartjes op maat vragen jullie het al eerder aan).

2. ONTWERPPROCES
Nadat de offerte is goedgekeurd ontvang ik graag alle tekst/gedichtje (als jullie het geslacht nog geheim houden, ontvang ik graag twee tekstversies. Daarna stuur ik een planning door, zodat jullie weten wanneer jullie de eerste digitale proef ongeveer kunnen verwachten.

3. PROEFDRUK EN AKKOORD
Zodra jullie enthousiast zijn over het ontwerp en een akkoord hebben gegeven laat ik een proefdruk maken bij de drukker. Jullie ontvangen de kaart dan per post of kunnen ‘m in overleg ophalen. Willen jullie meerdere proefjes, dan zal dit doorberekend worden op de factuur (klein bedrag). Ik ontvang graag een akkoord voor het definitieve ontwerp.

4. HOERA EEN BABY!
Alle definitieve gegevens mogen jullie per app sturen. Controleer nog wel even of alles klopt. Jullie ontvangen dan nog een laatste digitale proef en na akkoord laat ik de kaarten (en eventuele extra’s) definitief drukken. 

5. VERZENDEN/OPHALEN
De levertijd van de kaartjes wisselt erg per ontwerp. Kaartjes op oud-Hollands papier zonder speciale druktechnieken ontvangen jullie, mits voor 09.30 uur akkoord, binnen 2 werkdagen. Op kaartjes op ander papier en/of speciale druktechnieken zit een levertijd van 3-5 werkdagen. De kaartjesworden verstuurd met DHL en jullie ontvangen een track en trace code zodat jullie het pakket kunnen volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen op afspraak. In dit proces probeer ik jullie dagelijks op de hoogte te houden van de levertijd en kunnen jullie natuurlijk ook bellen/appen/mailen om meer te weten te komen

6. FACTUURTJE
Na het verzenden/ophalen van de kaarten ontvangen jullie de factuur voor de betaling via de mail.WERKWIJZE KAARTEN OP MAAT

1. CONTACT OPNEMEN
Mail, bel, app of vul het contactformulier op mijn website in. Richtlijn is om tussen 27 en 30 weken zwangerschap een afspraak in te plannen. Neem dus voor die tijd contact met mij op!

2. DATE INPLANNEN
We plannen een afspraak in het echie om al je wensen door te spreken. Of we plannen een belafspraak om zo tot een ideeën te komen (als je bijvoorbeeld niet in de buurt van Hardinxveld woont, maar wel een ontwerp op maat wilt).

3. PRIJSINDICATIE
Als je een offerte wenst, zal ik naar aanleiding van onze afspraak en je wensen een prijsindicatie opmaken.

4. ONTWERPPROCES
Als alles helder is en ik de definitieve teksten heb ontvangen, stuur ik een planning door. Meestal maak ik meerdere digitale ontwerpen met verschillende lettertypes en kleurencombi’s. Hierna volgen dan nog een aantal correctierondes. Als er een keuze is gemaakt voor een digitale proef kan er een echte proefdruk worden gemaakt. Dit brengt ons alweer bij de volgende stappen.

PROEFDRUK EN AKKOORD – HOERA EEN BABY!  – VERZENDEN/OPHALEN – FACTUURTJE
De rest van het proces verloopt hetzelfde als bij kaarten uit de collectie. 

Bekijk mijn portfolio en/of collectie of ga naar  Instagram om inspiratie op te doen en mijn stijl(en) te proeven.