Trouwhuisstijl op maat

Welke huisstijl past jullie trouwstijl?

Vroeger was een bruiloft gewoon wit, nu zetten we graag wel een aantal kleuren centraal. Hoe kiezen jullie deze?

Eerst een locatie – welke kleuren heeft die? En let ook op hoe kleuren uitkomen op de locatie. Een kasteel oogt anders dan een buitenlocatie of een modern restaurant.

Dan een vraag die je vroeger in een vriendenboekje vond: wat is je lievelingskleur? Hoe simpel en kinderlijk deze vraag ook klinkt, het is wel belangrijk te weten welke kleuren jullie mooi vinden. Tada: jullie lievelingskleur(en)

Let op dat er van elke kleur weer 100 varianten zijn: mintgroen, grasgroen, appeltjesgroen, oudgroen etc. Dus bepaal de exacte kleur en geef deze ook door aan andere partijen. Haal evt. een kleurstaal bij de bouwmarkt met jullie kleur.

Mix&match: wees niet bang om kleuren te mixen. Rood en roze vloekt in kleding, maar dit hoeft niet het geval te zijn in decoratie.

Kiezen jullie voor een palet of een thema? Palet stellen jullie zelf samen met kleuren die jullie mooi vinden. Bij een thema kun je denken aan de seizoen (herfst: roest, oranje, bruin, goud). Of gaan jullie voor rustiek (wit met groenaccenten).

Als vervolg op het thema of het palet dat jullie kiezen, koppelen jullie er gelijk een stijltje aan: klassiek, bont of juist vintage?

Als de kleuren vaststaan, kunnen jullie beginnen met het uitzoeken en plannen van alle elementen. Als eerste de kaart! Deze zet de toon voor jullie dag: het geeft een voorproefje van stijl&sfeer.

Dan de rest: taart – bloemen – kleding – decoratie – bedankjes.

Bekijk mijn portfolio op mijn website of ga naar mijn Instagram om inspiratie op te doen en mijn stijl te proeven.Waarom dan een ‘trouwhuisstijl’ met PIT vormgeven? Omdat..
  • de kaart zo echt een voorproefje is op jullie bruiloft;
  • PIT naast een kaart, menu, liturgie en programma’s ook drukwerk kan leveren voor decoratie;
  • het snel, en dus ook last-minute, kan;
  • PIT wel een eigen stijltje, maar geen vaste stijl heeft;
  • jullie dag dan echt een compleet plaatje is.

>> Lees waarom jullie een kaart zouden vormgeven met PIT…

Leave a Reply