DIT IS PIT

Mijn naam is Marloes Leenman en sinds maandag 27 juni 2016 ben ik eigen baas en eigenaar van PIT. Toen heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en mag ik elke dag doen wat ik het liefste doe: het maken van uiteenlopende papiercreaties. Van officiële ontwerpen zoals een Kerkbode tot het bedenken van een logo of een persoonlijk ontwerp voor een geboortekaartje of trouwkaart.

Naast PIT ben ik ook nog een tijdje in loondienst geweest. Van november 2016 tot en met juni 2017 was ik in loondienst bij Landal GreenParks. In mijn functie als ‘Content coördinator’ hield ik me bezig met het plaatsen van content op de websites van Landal.

Naast papier, teksten en creaties heb ik liefde voor het horecavak. Als gastvrouw werkte ik t/m 2019 bij Restaurant de Wachter in Alblasserdam, waar puur eten en aandacht centraal staan. Na de geboorte van ons zoontje ben ik wel minder in het restaurant te vinden, maar zo af en toe is het heerlijk om collega’s om je heen te hebben en mensen op een andere manier blij te maken en tevreden te zien.

Naast ontwerpen en horeca ben ik getrouwd met Matthijs, moeder van 3 zoontjes Ot, Jan en Teun, huisvrouw en baas van een enthousiaste, lieve Toller. Dit vult zo aardig mijn tijd en maakt me dan ook ontzettend dankbaar. Naast al dit bovenstaande heb ik ook nog wel wat andere hobby’s: de wereld ontdekken, lezen, sieraden maken, alles met wol, naald en draad. Maar naast hobby en werk verdienen vriendschap, buren en familie ook aandacht!

Spreekt mijn stijl je aan of heb je een vraag? Stuur gerust een berichtje om kennis te maken in het echie!